CAFETARIA ROCKANJE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 97 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Rockanje. Meer weten? Ontdek meer

11 nov 2022 om 20:19 Het eten was lekker.Kids waren ook bly naar best lang gewacht ervoor.Maar het was niet koud toen het hier kwam dus dat was ook goed.
8 nov 2022 om 19:13 Sorry totaal niet te vreten service was wel goed. Eten kregen we opnieuw maar ook toen niet te vreten. Wel een leuke bezigheid met het meissie wie het eerst bij de wc is die mag
30 okt 2022 om 20:48 Zat geen rietje bij de milkshake en de shoarma was niet veel voor die prijs en was ook niet de lekkerste die ik heb gegeten jammer.
28 okt 2022 om 17:17 Prima en ook optijd
18 okt 2022 om 19:39 Eerste x hier besteld en zeker niet de laatste x, was lkkr en netjes verpakt allemaal, top!!!!
16 okt 2022 om 20:27 Eten was lekker, wel later geleverd dan de geplande en bevestigde bezorgtijd. Wel een nette en vrolijke bezorger!
11 okt 2022 om 21:25 Snelle levering, smaakte prima
8 okt 2022 om 0:22 Eten was heerlijk. Had voor 1800 besteld en keurig optijd. Mn sjaslick daarintegen was om te janken.. smaakte heerlijk hoor maar 4,50 voor 2 stukjes kip en een frummeltje spek vind ik gewoon schandalig. Dat was het enige minpunt
4 okt 2022 om 20:36 Altijd heel goed eten. Echter deze keer kouden patat doordat iemand zo slimme geweest is gekoelde dranken op de patat te leggen. Ook de berenklauw was al lauw en de minisnack ook lauw. jammer normal altijd zeer goed. Viel echt tegen deze keer.
4 okt 2022 om 20:17 We wonen op een camping.De bezorging was snel(minder dan 20 minuten).De chauffeur belde 5 minuten voor mijn verzoek en ik kon naar de ingang gaan.Het smaakt erg lekker en was nog steeds warm.We hebben er meerdere keren besteld De chauffeur was aardig
24 sep 2022 om 22:53 Very good and friendly
23 sep 2022 om 21:44 Zeer lekker gegeten, bezorging duurde wat langer maar dat is te verwachten als je vanuit Brielle besteld. Hele vriendelijke bezorger Echt een aanrader!